SOMMERFERIELUKKET
Jul
2
Aug 2

SOMMERFERIELUKKET

Fra søndag d. 2/7 til onsdag d. 2/8-2017, begge dage inklusiv, holder vi sommerferielukket.


Traditionen tro, går vi på sommerferie med et brag af en jazzaften på Bistroen
Jul
1
8:30 pm20:30

Traditionen tro, går vi på sommerferie med et brag af en jazzaften på Bistroen

Sommerjazzen bliver i denne omgang en smule anderledes, end vi har været vant til fra tidligere jazzaftner. For første gang har vi nemlig tilladt os at invitere en smuk vokal til at assistere jazzen. Det bliver i form af sanger Mai Skytte, som skal lægge vokal til Lasse Sandkamms lækre guitarspil. Vi glæder os helt vildt til at gå på sommerferie med en ordenligt omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et læskende glas vin til de skønne toner.

Bo Jacobsen på Bistroen
May
20
6:00 pm18:00

Bo Jacobsen på Bistroen

Bo Jacobsen fra Restaurationen gæster Bistroen.

Hvad aftenen præcist kommer til at indeholde, er endnu ikke helt på plads - men rammerne er sat: Bo svinger gryderne med Thomas og Niller, Helge fra Compagniet sætter vin til og hygger i vanlig stil.

Prisen bliver kr. 1.400,-/couvert og billetter sælges udelukkende via dette link.
Wine Maker's Dinner med Philippe Secondé fra champagnehuset Edmond Barnaut.
Mar
31
6:30 pm18:30

Wine Maker's Dinner med Philippe Secondé fra champagnehuset Edmond Barnaut.

Philippe Secondé fra champagnehuset Domaine Edmond Barnaut i Bouzy gæster Bistroen til en Wine Maker's Dinner.

Appetizer + 6 retters menu med champagner til kr. 1.195,-/couvert.

Menu & Vine 

Appetizer

hertil Blanc de Blancs Brut NV - ”Eclat de Chardonnay”

 ~ 

Tempereret torsk med østersvinaigrette og kål

hertil Selection Brut Nature NV - Grand Cru - ”Pureté du Terroir” 

~

Grillet jomfruhummer med beurre blanc, purløg og ørredrogn

hertil Millesime 2004 Brut - Grand Cru - ”Empreint d’une Vendange” 

~

Stegt pighvar med cônfiteret jordskokke og sauce bordelaise

hertil Grande Réserve Brut NV - Grand Cru - ”Héritage Famiale” 

~

Kalvebrisler ”Wellington” med morkelcreme

hertil Blanc de Noirs Brut NV - Grand Cru - ”Quintessence de Pinot Noir”

~

Kyllingebryst Label Rouge med grønt og sauce suprême

hertil Authéntique Rosé Brut NV - Grand Cru - ”Vin de Gastronomie” 

~

Blodappelsin og hvid chokolade

hertil Cuvée Douceur Sec NV - Grand Cru - ”Sensation Gourmande”

 

 

Reservation foregår udelukkende via dette link.
Jazz på Bistroen
Feb
18
9:00 pm21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.

Feb
14
5:00 pm17:00

Valentine's Day på Bistroen ❤

Valentine’s Day:

 

Snacks & Champagne kr. 125,-

Jomfruhummerbisque, hummerbrud & urter

Helstegt oksemørbrad, pommes anna, rødder & rødvinsreduktion

Chokolademousse, hasselnøddecrumble & sorbet

3 retter kr. 398,-

Vinmenu kr. 285,-

Jazz på Bistroen
Dec
22
9:00 pm21:00

Jazz på Bistroen

Lasse 'Guitar' Sandkamm slår endnu engang tonen an til en omgang hyggejazz på Bistroen. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.

Beaujolais Nouveau
Nov
17
5:00 pm17:00

Beaujolais Nouveau

FÅ LEDIGE PLADSER TILBAGE TIL DETTE ARRANGEMENT - ring på 4110 9944 for bestilling.

‘Beaujolais Nouveau est arrivé’

Direkte fra Beaujolais kommer de lyse, lette og helt ukomplicerede vine: Gamay frisk fra hanen.

Vi serverer en 3-retters fransk bondemenu ... og i glasset - selvfølgelig - beaujolais nouveau en masse.

kr. 395,-/couv. Bordreservation nødvendig.

Smagens Time - FORBUDT FOR VOKSNE!
Oct
12
4:30 pm16:30

Smagens Time - FORBUDT FOR VOKSNE!

HUSK AT KØBE DIT BARNS BILLET SØNDAG D. 11/9-2015 FRA KL. 12.00 PÅ WWW.MADBILLET.DK

Smagens Time

Vi gentager successen fra sidste (og forrige) år, hvor billetterne blev revet væk i løbet af ultrakort tid, og vi havde en forrygende aften.

Dine børn får nu en unik mulighed for at nyde en velsmagende 3-retters menu med deres søskende eller bedste venner - men husk; smagens time ÉR forbudt for voksne, så lad dine børn nyde en aften alene i byen.

Smagens time er et landsdækkende arrangement hvor dygtige kokke kreerer lækker mad, der forkæler børnenes smagsløg samt udvider deres madhorisont.

Prisen for arrangementer er kr. 150,- + gebyr, som dækker både vådt og tørt. Køb billetten på www.madbillet.dk fra d. 11. september kl. 12.00 og medbring den til arrangementet - husk også at bestille bord på bistroen, så vi kan lave bordplan.  

Spis for det gode formål

Smagens time er arrangeret af Fonden Melting Pot, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål. Pengene fra Smagens Time bliver specifikt brugt til - gennem madprojekter - at bekæmpe fattigdom i Bolivia. Det sker bl.a. på restaurant og madskole Gusto i Bolivias hovedstad La Paz, hvor socialt udsatte børn og unge for en uddannelse og dermed en chance for at komme ud af fattigdommen. Projekterne i Bolivia foregår i samarbejde med IBIS.

Se mere her: http://madbillet.dk/smagens-time/

Bistroen støtter brysterne og lyserød lørdag - HELE oktober!
Oct
1
Oct 31

Bistroen støtter brysterne og lyserød lørdag - HELE oktober!

Vi har valgt at støtte brysterne i HELE OKTOBER MÅNED.

Sammen med vores vinpusher, Helge Sidor, har vi udvalgt to vine, én hvid og én rød, som vi sælger til fordel for Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne - Lyserød Lørdag’. 

De udvalgte vine er: 

Hvid:

2013, Les Clares Petites, Domaine La Casanova, Trouillas, Roussillon

Sydfransk frisk, frugtig hvidvin på grenache blanc og roussanne. Lige til at drikke i store slurke.

Rød:

2014, Terres Rouges, Château Le Payrl, Razac de Saussignac, Bergerac.

Isabelle og Thierrys 'lille' 100% merlot-vin. Saftig, elegant og bør drikkes afkølet - og så er den økologisk produceret

 

Prisen er 300 kr./fl. og vi donerer 200 kr. heraf til Støt Brysterne. Forrige år år solgte vi 66 flasker ... sidste år solgte vi 122 flasker - hvis vi kan nå samme antal i år, vil vi være SÅ stolte! 

 

Lad os kæmpe sammen! <3

Vinentertaineren på Bistroen
Sep
22
6:00 pm18:00

Vinentertaineren på Bistroen

 

Vinentertaineren på Bistroen

Mød endnu engang Helge M.L. Sidor aka Vinentertaineren torsdag den 22. september kl. 18.00 Bistro59.

Menu & Vine

Snacking

hertil Cuvée Edmond 2008 Brut NV - Champagne fra Domaine Edmond Barnaut i Bouzy, Champagne

Rødbedetartar med røget andebryst, hjertesalat og peberrodsfløde

hertil Fleurie lAlchemiste 2013 fra Anne-Sophie Dubois i Fleurie, Beaujolais

Bagt torsk med kål og østersmayonnaise

hertil Chablis 1er Cru 2012 Beauroy fra Domaine Alain Geoffroy i Beines, Chablis

Farseret vagtel med små kartofler, gulerod og morkler

hertil Charmes Chambertin Grand Cru 2013 fra Domaine Marchand Frères i Gevrey-Chambertin, Bourgogne

Tærte med hvid chokolade, hindbær og kærnemælkssorbet

hertil Pinot Gris Letzenberg 2008 Selection de Grains Nobles fra Domaine Jean-Louis & Fabienne Mann i Eguisheim, Alsace

 

Kuvertpris: kr. 775,00 for mad & vin

Reservation nødvendig.

Sommerferielukket
Jun
26
Jul 25

Sommerferielukket

Fra søndag d. 26/6 til mandag d. 25/7-2016, begge dage inklusiv, holder vi sommerferielukket.

Jun
18
9:00 pm21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

Winemakers
May
14
6:00 pm18:00

Winemakers

Vi tuner ind på Alsace og får besøg af Lucas Rieffel fra Domaine Rieffel i Mittelbergheim. Det bliver en aften hvor vi har fokus på de gamle egnsretter akkompagneret af de klassiske druer.

Vi ser frem til vores første besøg af Lucas og glæder os til at præsentere jer for et bredt udvalg af hans vine. 

Arrangementet består af velkomstdrink, fire serveringer og dertilhørende fire glas vin. 

Pris kr. 745,-/couv. Reservation nødvendig.

 

Jazz på Bistroen
Apr
30
9:00 pm21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

 

Jazz på Bistroen
Feb
20
9:00 pm21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

 

Dec
20
Jan 4

Juleferielukket

 

Traditionen tro, vælger vi at holde jul og nytår med vores familier, og holder derfor lukket på Bistroen. Sidste aften inden ferien bliver lørdag d. 19/12-2015, og vi åbner igen tirsdag d. 4/1-2016.

Jazzaften på Bistroen
Dec
19
9:00 pm21:00

Jazzaften på Bistroen

Traditionen tro, går vi på ferie med et brag af en jazzaften!

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

Gratis entré.

Dec
5
6:00 pm18:00

Oplev Søren Gericke på bistroen

ALLE PLADSER ER PT. RESERVEREDE, VENTELISTE OPRETTET!

En personlig drøm går i opfyldelse for os, når dansk gastronomis "grand-old-man", Søren Gericke, gæster bistroen lørdag d. 5. december. Sørens indflydelse på dansk gastronomi har været markant, og til trods for de mange kilometer i benene, må han stadig anses for at være - hvis ikke dén største - så i hvert fald én af de største kokkeprofiler i Kongeriget. Vi har 48 pladser til dette arrangement.

La nouvelle Cuisine på Bistroen - og det bliver nok noget med pighvar :-)

Reservation nødvendig.

Betaling ved reservation. Reservation foregår via mail info@bistro59.dk.

Jul på Bistroen
Nov
20
Dec 19

Jul på Bistroen

Jul på Bistroen

20. november – 19. december

Julen står for døren, og vi serverer en lækker "julemenu", som selvfølgelig hylder den franske kogekunst.

Jomfruhummerbisque kr. 109,-

Sprængt gris, endivie og pommes puree kr. 189,-

Comté kr. 89,-

Tarte tatin med vanilieis kr. 79,-

Menu: 3 retter kr. 355,- / 4 retter kr. 395,- 

Vinmenu: 3 glas kr. 230,- / 4 glas kr. 305,-

Beaujolais Nouveau est arrivé
Nov
19
5:00 pm17:00

Beaujolais Nouveau est arrivé

ALT OPTAGET TIL DETTE ARRANGEMENT

‘Beaujolais Nouveau est arrivé’

Direkte fra Beaujolais kommer de lyse, lette og helt ukomplicerede vine: Gamay frisk fra hanen.

Vi serverer en 3-retters menu bestående af: 

  • Pâté de Campagne 

  • Braisseret kalv, mos & rødder

  • De sidste bær & sauce sabayonne

... og i glasset - selvfølgelig - beaujolais nouveau en masse.

kr. 385,-/couv. Bordreservation anbefales.

Kokken Jens Vestergaard Jensen på Bistro59!
Oct
23
6:00 pm18:00

Kokken Jens Vestergaard Jensen på Bistro59!

Kokken Jens Vestergaard Jensen på Bistro59!

Et af vores helt store forbilleder kokken Jens Vestergaard Jensen har takket ja til vores invitation til at komme til Aalborg, for at lave mad sammen med os. Det sker fredag den 23. oktober, hvor Jens sammen med Thomas har sammensætter en menu med masser af velsmag og masser af råvarer fra MULD. Jens har taget sin gode ven og tidligere kollega Helge M.L. Sidor med til Aalborg og bedt ham om at lave en vinmenu til maden og selvfølgelig om at hjælpe Emilie i salen.

Jens Vestergaard Jensen er kok og har en fortid med restauranterne Ensemble (2 stjerner i Michelin), Luns (BIB Gourmand i Michelin) og Mêlée (BIB Gourmand i Michelin) i København. I dag driver Jens sammen med sin frue, Ane Rørdam Hoffmeyer, det lille speciallandbrug”MULD” på Damgaarden i Vipperød ved Holbæk, Sjælland. MULD har stort fokus på økologi, biodiversitet og konceptet ”fra jord til bord”. Er du på de kanter, er det oplagt at aflægge deres "åben gård" arrangementer et visit.

Helge M.L. Sidor er autodidakt vinpusher og har bl.a. en fortid, som overtjener/medindehaver på restauranterne Luns & Mêlée i København. I dag driver Helge vinimportfirmaet, Compagniet, der også leverer vin til os på Bistro59.

MULD er på nettet – www.muldpaanettet.dk   

Compagniet er på nettet -  www.compagniet.dk 

 

Menu & Vine

Snacking

hertil Blanc de Noirs Brut NV - Champagne Grand Cru fra Domaine Edmond Barnaut i Bouzy, Champagne

 

Vildtconsommé

hertil Vitatge Vielh de Lapeyre 2011 fra Domaine Clos Lapeyre i Juraçon, Gascogne

 

Rørt tartar

hertil Fleurie Clepsydre 2013 Magnum fra Anne-Sophie Dubois i Fleurie, Beaujolais

 

Pighvar

hertil Bourgogne Vieilles Vignes 2013 fra Domaine Marchand Frères i Gevrey-Chambertin, Bourgogne

 

Svineryg

hertil Chaveyron ”1422” 2009 fra Domaine Saladin i St. Marcel d’Ardeche, Syd-Rhône

 

Chokolade

hertil Rivesaltes 2007 Vin Doux Naturel fra Domaine La Casenove i Trouillas, Roussillon

 

Tilmeldingen til dette arrangement foregår enten ved at kigge forbi eller sende os en mail. 

Bordreservation påkrævet - først til mølle.

Pris pr. couvert kr. 995,-

 

Smagens Time - forbudt for voksne!
Oct
7
4:30 pm16:30

Smagens Time - forbudt for voksne!

SMAGENS TIME - FORBUDT FOR VOKSNE ER UDSOLGT! 50 pladser blev revet væk på under to døgn. Tak for den store interesse. Vi glæder os :-) 

HUSK AT KØBE DIT BARNS BILLET SØNDAG D. 6/9-2015 FRA KL. 12.00 PÅ WWW.MADBILLET.DK

Smagens Time

Vi gentager successen fra sidste år, hvor billetterne blev revet væk, og vi havde en forrygende aften.

Dine børn får nu en unik mulighed for at nyde en velsmagende 3-retters menu med deres søskende eller bedste venner - men husk; smagens time ÉR forbudt for voksne, så lad dine børn nyde en aften alene i byen.

Smagens time er et landsdækkende arrangement hvor dygtige kokke kreerer lækker mad, der forkæler børnenes smagsløg samt udvider deres madhorisont.

Prisen for arrangementer er kr. 150,- + gebyr, som dækker både vådt og tørt. Køb billetten på www.madbillet.dk fra d. 6. september kl. 12.00 og medbring den til arrangementet - husk også at bestille bord på bistroen.  

Spis for det gode formål

Smagens time er arrangeret af Fonden Melting Pot, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål. Pengene fra Smagens Time bliver specifikt brugt til - gennem madprojekter - at bekæmpe fattigdom i Bolivia. Det sker bl.a. på restaurant og madskole Gusto i Bolivias hovedstad La Paz, hvor socialt udsatte børn og unge for en uddannelse og dermed en chance for at komme ud af fattigdommen. Projekterne i Bolivia foregår i samarbejde med IBIS.

Se mere her: http://madbillet.dk/smagens-time/

Jazzaften på Bistroen
Oct
3
9:00 pm21:00

Jazzaften på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

Gratis entré.

Bistroen Støtter Brystene & Lyserød Lørdag HELE OKTOBER
Oct
1
Oct 31

Bistroen Støtter Brystene & Lyserød Lørdag HELE OKTOBER

Vi har valgt at støtte brysterne i HELE OKTOBER MÅNED. For hver af følgende flaske vi sælger, donerer vi kr. 200,- til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne - Lyserød Lørdag’. Sidste år solgte vi 66 flasker - den skal vi slå i år! 

Lad os kæmpe sammen!

 

 

– HVIDVIN –

kr. 300,-

2012 Bourgogne Chardonnay, Alain Geoffroy                                    

Alain Geoffroy's lille vin - frisk, ufadlagret, mineralsk chardonnay lige udenfor Chablis kommunen, derfor Bourgogne Chardonnay!

 

 

– RØDVIN –

kr. 300,-

2012 La Colomina, Domaine La Casenove, Trouillas, Roussillon                           

“Sådan smager en god vin til det enkle, daglige måltid, når der står en seriøs vinproducent bag”.

Carignan, syrah, grenache noir og lidt mouvedre, uden fadlagring, dejlig frugt og intensitet...

 

Jun
28
Jul 27

Sommerferielukket

Vi holder lukket fra søndag d. 28. juni til mandag d. 27. juli - begge dage inklusiv.

Jun
27
9:00 pm21:00

Sommerjazz

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.

Hvis vejret tillader det, holder vi arrangementet udendørs.                                                                                                                                                                                            Gratis entré.

May
22
6:00 pm18:00

Wine Maker's Dinner, Etienne Montès

Etienne Montès fra Château La Casenove i Roussillon slår vejen forbi Bistro59 fredag d. 22. maj kl 18.00. Vi kreerer og serverer en 5-retters menu og Etienne medbringer sine egne vine, som passer til.

Læs lidt om Etienne her:

http://www.compagniet.dk/producent/château-la-casenove-trouillas-roussillon

og lidt om vores arrangement her:

http://compagniet.dk/arrangementer/winemakers-dinner-med-etienne-montes-fra-la-casenove-hos-emilie-thomas-egebo-paa

 

PRIS kr. 995,-/couvert

Bordreservation nødvendig.

Apr
25
9:00 pm21:00

Jazz på bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        Gratis entré.

Feb
21
9:00 pm21:00

Jazz på bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        Gratis entré.

Valentine's day
Feb
14
5:00 pm17:00

Valentine's day

Vi fejrer kærligheden med en lækker tre-retters menu, lækre vine & vores huspianist kommer forbi og spiller op for romancen fra flyglet.

Valentine’s Day:

 

Snacks & Champagne kr. 115,-

Stegte kammuslinger, ristet blomkål, blomkålspuré & brunet smør

Helstegt oksemørbrad, pommes anna, rødder & rødvinsreduktion

Chokolademousse, hasselnøddecrumble & passionsfrugtsorbet

3 retter kr. 398,-

Vinmenu kr. 245,-