Julejazz med Ginne Marker & Trio
Dec
22
9:00 PM21:00

Julejazz med Ginne Marker & Trio

Den populære guitarist og sangerinde, Ginne Marker, har vundet både talentpriser og hjerter i Nordjylland. Sammen med trioen, besøger hun igen Bistro59, hvor de vil tage os tilbage til 1950’erne’s store jazznumre. Trioen vil også spille de fantastiske numre fra Ginnes egne udgivelser - måske vil der endda snige sig et par enkelte jazzede julenumre ind. 

Vi glæder os til at slå dørene op til en atmosfærisk aften med de bedste nye og gamle jazzklassikere - og som altid – lækker fransk mad og vin!

Arrangementet er gratis, men bordbestilling er nødvendig i forbindelse med spisning.

View Event →
Dec
23
to Jan 4

Juleferielukket

 

Traditionen tro, vælger vi at holde jul og nytår med vores familier, og holder derfor lukket på Bistroen. Sidste aften inden ferien bliver lørdag d. 22/12-2018, og vi åbner igen fredag d. 4/1-2019.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår!

View Event →

Beaujolais Nouveau est arrivé
Nov
15
4:30 PM16:30

Beaujolais Nouveau est arrivé

Direkte fra Beaujolais kommer de lyse, lette og helt ukomplicerede vine: Gamay frisk fra hanen.

Vi serverer en 3-retters fransk bondemenu ... og i glasset - selvfølgelig - beaujolais nouveau en masse.

Grundet den store efterspørgsel og de relativt få pladser, har vi igen i år besluttet at lave to seatings denne aften. Det betyder, at du enten kan komme fra kl. 16.30-19.30 eller fra kl. 20.00-23.00. 

kr. 395,-/couv. + gebyr - billetter sælges udelukkende via flg. links:

For billetter til tidlig seating fra 16.30-19.30, følg dette link.

Billetterne til den sene seating fra 20.00-23.00 er desværre udsolgt. 

 

View Event →
Smagens Time
Oct
10
4:30 PM16:30

Smagens Time

HUSK AT KØBE DIT BARNS BILLET SØNDAG D. 16/9-2018 FRA KL. 12.00 PÅ WWW.MADBILLET.DK NB! Bistroen har ikke noget med billetsalget at gøre, og henviser derfor til ovenstående link. 

Smagens Time

Vi gentager successen fra sidste år (og forrige år ... og året før det), hvor billetterne blev revet væk i løbet af ultrakort tid, og vi havde en forrygende aften.

Dine børn får nu en unik mulighed for at nyde en velsmagende 3-retters menu med deres søskende eller bedste venner - men husk; smagens time ÉR forbudt for voksne, så lad dine børn nyde en aften alene i byen.

Smagens time er et landsdækkende arrangement hvor dygtige kokke kreerer lækker mad, der forkæler børnenes smagsløg samt udvider deres madhorisont.

Prisen for arrangementet er kr. 150,- + gebyr, som dækker både vådt og tørt. Køb billetten på www.madbillet.dk fra d. 16. september kl. 12.00 og medbring den til arrangementet - husk også at bestille bord på bistroen, så vi kan lave bordplan. 

Spis for det gode formål

Smagens time er arrangeret af Fonden Melting Pot, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål. Pengene fra Smagens Time bliver specifikt brugt til - gennem madprojekter - at bekæmpe fattigdom i Bolivia. Det sker bl.a. på restaurant og madskole Gusto i Bolivias hovedstad La Paz, hvor socialt udsatte børn og unge for en uddannelse og dermed en chance for at komme ud af fattigdommen. Projekterne i Bolivia foregår i samarbejde med IBIS.

Se mere her: http://madbillet.dk/smagens-time/

View Event →
TRADITIONEN TRO, GÅR VI PÅ SOMMERFERIE MED ET BRAG AF EN JAZZAFTEN PÅ BISTROEN
Jun
30
9:00 PM21:00

TRADITIONEN TRO, GÅR VI PÅ SOMMERFERIE MED ET BRAG AF EN JAZZAFTEN PÅ BISTROEN

Jazzaftenerne er efterhånden blevet en dejlig tradition på Bistroen. Den skønne sanger Mai Skytte lægger vokal til Lasse Sandkamms lækre guitarspil. Vi glæder os helt vildt til at gå på sommerferie med en ordenligt omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et læskende glas vin til de skønne toner.

 

View Event →
Ginne Marker & Trio besøger Bistroen til en atmosfærisk sommeraften med de bedste jazzklassikere
May
18
8:00 PM20:00

Ginne Marker & Trio besøger Bistroen til en atmosfærisk sommeraften med de bedste jazzklassikere

Den populære guitarist og sangerinde, Ginne Marker, har vundet både talentpriser og hjerter i Nordjylland. Sammen med trioen, besøger hun Bistro59, hvor de vil tage os tilbage til 1950’erne’s store jazznumre. Trioen vil også spille de fantastiske numre fra Ginnes egne udgivelser.

Vi glæder os til at slå dørene op til en atmosfærisk aften med de bedste nye og gamle jazzklassikere - og som altid – lækker fransk mad og vin!

Arrangementet er gratis, men bordbestilling er nødvendig i forbindelse med spisning.

View Event →
Gericke genbesøger Bistroen
Apr
19
6:00 PM18:00

Gericke genbesøger Bistroen

Selv om han ikke er særlig stor, har han et kæmpe, bankende hjerte for den franske kogekunst og vores respekt for ham kender ingen grænser. Han er én af Danmarks største inden for sit felt. Og vi glæder os SÅ meget til, han kommer og spreder (mad)kærlighed på Bistroen – igen.

Sæt kryds i kalenderen d. 19. april.

KØB BILLET HER! Billetter sælges udelukkende via dette link.

Der er begrænset antal pladser til dette arrangement.

View Event →
Valentine's Day
Feb
14
5:00 PM17:00

Valentine's Day

Tag manden under armen, og kom ind på Bistroen og bliv forkælet på en højhellig onsdag. Hvis undskyldningen er, at der er Valentine’s Day, går det også nok <3

Menuen denne aften er som følger:

Snacks & champagne

Hummerbisque m/urter

Oksebavette, sauce bordelaise & rødder

Mørk chokolade & passion

 

3 retters menu inkl. snacks & champagne kr. 485,-

3 glas vin særligt udvalgt til maden kr. 250,-

BESTIL BORD HER!

View Event →
Jazzaften
Dec
22
10:00 PM22:00

Jazzaften

Vi er SÅ klar til mere jazz. Det bliver med den skønne sanger, Mai Skytte, som lægger vokal til Lasse Sandkamms lækre guitarspil. Vi glæder os helt vildt til en ordenligt omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et læskende glas vin til de skønne toner.

Arrangementet er gratis, men ønsker I at spise i umiddelbar nærhed af musikken, noter venligst dette ved bestilling. Vi tager kun imod bordbestillinger til spisende gæster - andre er mere end velkomne til at kigge forbi og se, om der ikke skulle kunne klemmes én eller to ekstra ind. 

View Event →
Beaujolais Nouveau est arrivé
Nov
16
4:30 PM16:30

Beaujolais Nouveau est arrivé

Direkte fra Beaujolais kommer de lyse, lette og helt ukomplicerede vine: Gamay frisk fra hanen.

Vi serverer en 3-retters fransk bondemenu ... og i glasset - selvfølgelig - beaujolais nouveau en masse.

Grundet den store efterspørgsel og de relativt få pladser, har vi i år besluttet at lave to seatings denne aften. Det betyder, du enten kan komme fra kl. 16.30-19.30 eller fra kl. 20.00-23.00.

kr. 395,-/couv. + gebyr - billetter sælges udelukkende via flg. links:

For billetter til tidlig seating fra 16.30-19.30, følg dette link.

For billetter til sen seating fra 20.00-23.00, følg dette link.

 

View Event →
Smagens Time
Oct
11
4:30 PM16:30

Smagens Time

HUSK AT KØBE DIT BARNS BILLET SØNDAG D. 10/9-2015 FRA KL. 12.00 PÅ WWW.MADBILLET.DK

Smagens Time

Vi gentager successen fra sidste år (og forrige år ... og året før det), hvor billetterne blev revet væk i løbet af ultrakort tid, og vi havde en forrygende aften.

Dine børn får nu en unik mulighed for at nyde en velsmagende 3-retters menu med deres søskende eller bedste venner - men husk; smagens time ÉR forbudt for voksne, så lad dine børn nyde en aften alene i byen.

Smagens time er et landsdækkende arrangement hvor dygtige kokke kreerer lækker mad, der forkæler børnenes smagsløg samt udvider deres madhorisont.

Prisen for arrangementer er kr. 150,- + gebyr, som dækker både vådt og tørt. Køb billetten på www.madbillet.dk fra d. 10. september kl. 12.00 og medbring den til arrangementet - husk også at bestille bord på bistroen, så vi kan lave bordplan.  

Spis for det gode formål

Smagens time er arrangeret af Fonden Melting Pot, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål. Pengene fra Smagens Time bliver specifikt brugt til - gennem madprojekter - at bekæmpe fattigdom i Bolivia. Det sker bl.a. på restaurant og madskole Gusto i Bolivias hovedstad La Paz, hvor socialt udsatte børn og unge for en uddannelse og dermed en chance for at komme ud af fattigdommen. Projekterne i Bolivia foregår i samarbejde med IBIS.

Se mere her: http://madbillet.dk/smagens-time/

View Event →
Jazzaften
Aug
25
9:00 PM21:00

Jazzaften

Vi er SÅ klar til mere jazz. Det bliver med den skønne sanger, Mai Skytte, som lægger vokal til Lasse Sandkamms lækre guitarspil. Vi glæder os helt vildt til en ordenligt omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et læskende glas vin til de skønne toner.

Arrangementet er gratis, men ønsker I at spise i umiddelbar nærhed af musikken, noter venligst dette ved bestilling. Vi tager kun imod bordbestillinger til spisende gæster - andre er mere end velkomne til at kigge forbi og se, om der ikke skulle kunne klemmes én eller to ekstra ind. 

View Event →
Traditionen tro, går vi på sommerferie med et brag af en jazzaften på Bistroen
Jul
1
8:30 PM20:30

Traditionen tro, går vi på sommerferie med et brag af en jazzaften på Bistroen

Sommerjazzen bliver i denne omgang en smule anderledes, end vi har været vant til fra tidligere jazzaftner. For første gang har vi nemlig tilladt os at invitere en smuk vokal til at assistere jazzen. Det bliver i form af sanger Mai Skytte, som skal lægge vokal til Lasse Sandkamms lækre guitarspil. Vi glæder os helt vildt til at gå på sommerferie med en ordenligt omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et læskende glas vin til de skønne toner.

View Event →
Wine Maker's Dinner med Philippe Secondé fra champagnehuset Edmond Barnaut.
Mar
31
6:30 PM18:30

Wine Maker's Dinner med Philippe Secondé fra champagnehuset Edmond Barnaut.

Philippe Secondé fra champagnehuset Domaine Edmond Barnaut i Bouzy gæster Bistroen til en Wine Maker's Dinner.

Appetizer + 6 retters menu med champagner til kr. 1.195,-/couvert.

Menu & Vine 

Appetizer

hertil Blanc de Blancs Brut NV - ”Eclat de Chardonnay”

 ~ 

Tempereret torsk med østersvinaigrette og kål

hertil Selection Brut Nature NV - Grand Cru - ”Pureté du Terroir” 

~

Grillet jomfruhummer med beurre blanc, purløg og ørredrogn

hertil Millesime 2004 Brut - Grand Cru - ”Empreint d’une Vendange” 

~

Stegt pighvar med cônfiteret jordskokke og sauce bordelaise

hertil Grande Réserve Brut NV - Grand Cru - ”Héritage Famiale” 

~

Kalvebrisler ”Wellington” med morkelcreme

hertil Blanc de Noirs Brut NV - Grand Cru - ”Quintessence de Pinot Noir”

~

Kyllingebryst Label Rouge med grønt og sauce suprême

hertil Authéntique Rosé Brut NV - Grand Cru - ”Vin de Gastronomie” 

~

Blodappelsin og hvid chokolade

hertil Cuvée Douceur Sec NV - Grand Cru - ”Sensation Gourmande”

 

 

Reservation foregår udelukkende via dette link.
View Event →
Jazz på Bistroen
Feb
18
9:00 PM21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.

View Event →
Beaujolais Nouveau
Nov
17
5:00 PM17:00

Beaujolais Nouveau

FÅ LEDIGE PLADSER TILBAGE TIL DETTE ARRANGEMENT - ring på 4110 9944 for bestilling.

‘Beaujolais Nouveau est arrivé’

Direkte fra Beaujolais kommer de lyse, lette og helt ukomplicerede vine: Gamay frisk fra hanen.

Vi serverer en 3-retters fransk bondemenu ... og i glasset - selvfølgelig - beaujolais nouveau en masse.

kr. 395,-/couv. Bordreservation nødvendig.

View Event →
Smagens Time - FORBUDT FOR VOKSNE!
Oct
12
4:30 PM16:30

Smagens Time - FORBUDT FOR VOKSNE!

HUSK AT KØBE DIT BARNS BILLET SØNDAG D. 11/9-2015 FRA KL. 12.00 PÅ WWW.MADBILLET.DK

Smagens Time

Vi gentager successen fra sidste (og forrige) år, hvor billetterne blev revet væk i løbet af ultrakort tid, og vi havde en forrygende aften.

Dine børn får nu en unik mulighed for at nyde en velsmagende 3-retters menu med deres søskende eller bedste venner - men husk; smagens time ÉR forbudt for voksne, så lad dine børn nyde en aften alene i byen.

Smagens time er et landsdækkende arrangement hvor dygtige kokke kreerer lækker mad, der forkæler børnenes smagsløg samt udvider deres madhorisont.

Prisen for arrangementer er kr. 150,- + gebyr, som dækker både vådt og tørt. Køb billetten på www.madbillet.dk fra d. 11. september kl. 12.00 og medbring den til arrangementet - husk også at bestille bord på bistroen, så vi kan lave bordplan.  

Spis for det gode formål

Smagens time er arrangeret af Fonden Melting Pot, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til velgørende formål. Pengene fra Smagens Time bliver specifikt brugt til - gennem madprojekter - at bekæmpe fattigdom i Bolivia. Det sker bl.a. på restaurant og madskole Gusto i Bolivias hovedstad La Paz, hvor socialt udsatte børn og unge for en uddannelse og dermed en chance for at komme ud af fattigdommen. Projekterne i Bolivia foregår i samarbejde med IBIS.

Se mere her: http://madbillet.dk/smagens-time/

View Event →
Bistroen støtter brysterne og lyserød lørdag - HELE oktober!
Oct
1
to Oct 31

Bistroen støtter brysterne og lyserød lørdag - HELE oktober!

Vi har valgt at støtte brysterne i HELE OKTOBER MÅNED.

Sammen med vores vinpusher, Helge Sidor, har vi udvalgt to vine, én hvid og én rød, som vi sælger til fordel for Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne - Lyserød Lørdag’. 

De udvalgte vine er: 

Hvid:

2013, Les Clares Petites, Domaine La Casanova, Trouillas, Roussillon

Sydfransk frisk, frugtig hvidvin på grenache blanc og roussanne. Lige til at drikke i store slurke.

Rød:

2014, Terres Rouges, Château Le Payrl, Razac de Saussignac, Bergerac.

Isabelle og Thierrys 'lille' 100% merlot-vin. Saftig, elegant og bør drikkes afkølet - og så er den økologisk produceret

 

Prisen er 300 kr./fl. og vi donerer 200 kr. heraf til Støt Brysterne. Forrige år år solgte vi 66 flasker ... sidste år solgte vi 122 flasker - hvis vi kan nå samme antal i år, vil vi være SÅ stolte! 

 

Lad os kæmpe sammen! <3

View Event →
Vinentertaineren på Bistroen
Sep
22
6:00 PM18:00

Vinentertaineren på Bistroen

 

Vinentertaineren på Bistroen

Mød endnu engang Helge M.L. Sidor aka Vinentertaineren torsdag den 22. september kl. 18.00 Bistro59.

Menu & Vine

Snacking

hertil Cuvée Edmond 2008 Brut NV - Champagne fra Domaine Edmond Barnaut i Bouzy, Champagne

Rødbedetartar med røget andebryst, hjertesalat og peberrodsfløde

hertil Fleurie lAlchemiste 2013 fra Anne-Sophie Dubois i Fleurie, Beaujolais

Bagt torsk med kål og østersmayonnaise

hertil Chablis 1er Cru 2012 Beauroy fra Domaine Alain Geoffroy i Beines, Chablis

Farseret vagtel med små kartofler, gulerod og morkler

hertil Charmes Chambertin Grand Cru 2013 fra Domaine Marchand Frères i Gevrey-Chambertin, Bourgogne

Tærte med hvid chokolade, hindbær og kærnemælkssorbet

hertil Pinot Gris Letzenberg 2008 Selection de Grains Nobles fra Domaine Jean-Louis & Fabienne Mann i Eguisheim, Alsace

 

Kuvertpris: kr. 775,00 for mad & vin

Reservation nødvendig.

View Event →
Jun
18
9:00 PM21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

View Event →
Winemakers
May
14
6:00 PM18:00

Winemakers

Vi tuner ind på Alsace og får besøg af Lucas Rieffel fra Domaine Rieffel i Mittelbergheim. Det bliver en aften hvor vi har fokus på de gamle egnsretter akkompagneret af de klassiske druer.

Vi ser frem til vores første besøg af Lucas og glæder os til at præsentere jer for et bredt udvalg af hans vine. 

Arrangementet består af velkomstdrink, fire serveringer og dertilhørende fire glas vin. 

Pris kr. 745,-/couv. Reservation nødvendig.

 

View Event →
Jazz på Bistroen
Apr
30
9:00 PM21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

 

View Event →
Jazz på Bistroen
Feb
20
9:00 PM21:00

Jazz på Bistroen

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

 

View Event →
Jazzaften på Bistroen
Dec
19
9:00 PM21:00

Jazzaften på Bistroen

Traditionen tro, går vi på ferie med et brag af en jazzaften!

Vores lokale drenge, Lasse ’Guitar’ Sandkamm & Jesper ’Kontrabas’ Bang spiller op til en skøn omgang hyggejazz. Kom og nyd den dejlige atmosfære, og nyd et skønt glas vin til de velspillede toner fra de smukke instrumenter.                                                                                                                                                                                                        

Gratis entré.

View Event →
Dec
5
6:00 PM18:00

Oplev Søren Gericke på bistroen

ALLE PLADSER ER PT. RESERVEREDE, VENTELISTE OPRETTET!

En personlig drøm går i opfyldelse for os, når dansk gastronomis "grand-old-man", Søren Gericke, gæster bistroen lørdag d. 5. december. Sørens indflydelse på dansk gastronomi har været markant, og til trods for de mange kilometer i benene, må han stadig anses for at være - hvis ikke dén største - så i hvert fald én af de største kokkeprofiler i Kongeriget. Vi har 48 pladser til dette arrangement.

La nouvelle Cuisine på Bistroen - og det bliver nok noget med pighvar :-)

Reservation nødvendig.

Betaling ved reservation. Reservation foregår via mail info@bistro59.dk.

View Event →
Jul på Bistroen
Nov
20
to Dec 19

Jul på Bistroen

Jul på Bistroen

20. november – 19. december

Julen står for døren, og vi serverer en lækker "julemenu", som selvfølgelig hylder den franske kogekunst.

Jomfruhummerbisque kr. 109,-

Sprængt gris, endivie og pommes puree kr. 189,-

Comté kr. 89,-

Tarte tatin med vanilieis kr. 79,-

Menu: 3 retter kr. 355,- / 4 retter kr. 395,- 

Vinmenu: 3 glas kr. 230,- / 4 glas kr. 305,-

View Event →
Beaujolais Nouveau est arrivé
Nov
19
5:00 PM17:00

Beaujolais Nouveau est arrivé

ALT OPTAGET TIL DETTE ARRANGEMENT

‘Beaujolais Nouveau est arrivé’

Direkte fra Beaujolais kommer de lyse, lette og helt ukomplicerede vine: Gamay frisk fra hanen.

Vi serverer en 3-retters menu bestående af: 

  • Pâté de Campagne 

  • Braisseret kalv, mos & rødder

  • De sidste bær & sauce sabayonne

... og i glasset - selvfølgelig - beaujolais nouveau en masse.

kr. 385,-/couv. Bordreservation anbefales.

View Event →