Back to All Events

Wine Maker's Dinner med Philippe Secondé fra champagnehuset Edmond Barnaut.

Philippe Secondé fra champagnehuset Domaine Edmond Barnaut i Bouzy gæster Bistroen til en Wine Maker's Dinner.

Appetizer + 6 retters menu med champagner til kr. 1.195,-/couvert.

Menu & Vine 

Appetizer

hertil Blanc de Blancs Brut NV - ”Eclat de Chardonnay”

 ~ 

Tempereret torsk med østersvinaigrette og kål

hertil Selection Brut Nature NV - Grand Cru - ”Pureté du Terroir” 

~

Grillet jomfruhummer med beurre blanc, purløg og ørredrogn

hertil Millesime 2004 Brut - Grand Cru - ”Empreint d’une Vendange” 

~

Stegt pighvar med cônfiteret jordskokke og sauce bordelaise

hertil Grande Réserve Brut NV - Grand Cru - ”Héritage Famiale” 

~

Kalvebrisler ”Wellington” med morkelcreme

hertil Blanc de Noirs Brut NV - Grand Cru - ”Quintessence de Pinot Noir”

~

Kyllingebryst Label Rouge med grønt og sauce suprême

hertil Authéntique Rosé Brut NV - Grand Cru - ”Vin de Gastronomie” 

~

Blodappelsin og hvid chokolade

hertil Cuvée Douceur Sec NV - Grand Cru - ”Sensation Gourmande”

 

 

Reservation foregår udelukkende via dette link.
Earlier Event: February 18
Jazz på Bistroen
Later Event: May 20
Bo Jacobsen på Bistroen